top of page
Αναζήτηση

Bράβευση αρίστων Αθλητών και Σωματείων ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Την περασμένη Παρασκευή (5/6/15) ο Δήμος Πάφου, πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης αρίστων αθλητών και σωματείων, όπου o Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου βράβευσαν με κάθε τιμή όπως άλλωστε αρμόζει πέραν των 200 αθλητών, σε μια κατάμεστη αίθουσα .

Το μήνυμα που στέλνουμε μέσα από αυτή την εκδήλωση είναι ότι οι νέοι μας μπορούν μέσα από τον αθλητισμό αλλά και άλλες υγιείς ενασχολήσεις να χαίρονται την ζωή, να πετυγχαίνουν τους στόχους τους, να βραβεύονται και να τιμούνται. Να αγαπήσουν την ζωή και να αγωνίζονται, να κρατιούνται μακριά από κακοτοπιές που προσφέρουν μόνο πρόσκαιρη "χαρά", ενώ κοστίζουν πολλά στην ζωή και στην υγεία όσων πιαστούν στα πλοκάμια τους.

Εμείς πάλι, από την θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την αθλητική υποδομή της πόλης μας (παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες ) αλλά και τις εκδηλώσης / δραστηριότητες μας και να είστε βέβαιοι ότι η επιτροπή αθλητισμού και νεολαίας θα καταθέσει την κάθε ικμάδα των δυνατοτήτων της προς τον σκοπό αυτό.

Προς τους άριστους αθλητές ένα μεγάλο μπράβο !!!

Προς τους υπόλοιπους απλά θα τους αναφέρω ότι με συστηματική δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Θερμές ευχαριστίες στους ομιλητές της εκδήλωσης Κους. Φαίδωνα Φαίδωνος, Κώστα Σολωμού, Ανώτερο Λειτουργό, Υπεύθυνο Εθνικών Σχεδιασμών ΚΟΑ , την Κα Μαρία Παπαδοπούλου, πρωταθλήτρια κολύμβησης, Πρέσβυρα του fair play και του «Ευ Αγωνίζεσθαι» , στην υπηρεσιακό του Δήμου Πάφου Κα. Άντρη Χριστοδουλίδου στα μέλη της επιτροπής αθλητισμού και νέας γενιάς που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η ωραία εκδήλωση. Ευχαριστίες και στον παρουσιαστή της βραδιάς αθλητικογράφο Κο. Ανδρέα Ευαγόρου

Χ.Σαββίδης

Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page