top of page
Αναζήτηση

Φιλανθρωπικό Αquathlon

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (18/7/15) φιλανθρωπικό Αquathlon (όλα τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες του Ιδρύματος Μαργαρίτα Λιασίδου) με σύνθημα «Coops are Fit». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Συνεργατισμού.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν ατομικά ή ως ομάδα στα 500 μέτρα κολύμβηση και στα 4 χλμ τρέξιμο.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση αυτή η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η διοργάνωση ήταν από τις επιτυχέστερες αθλητικές διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων όχι μόνο λόγω του μεγάλου αριθμού των συμμετοχών αλλά και του παλμού που υπήρχε στην όλη εκδήλωση.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πάφου Κος Χρύσανθος Σαββίδης ανέφερε ότι η εκδήλωση με την μαζικότητα την οποία είχε, στέλλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ότι ως Πάφος ζητούμε και απαιτούμε από το κράτος σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε οι νέοι μας να έχουν την επιλογή για υγιή ενασχόληση.

Τέλος ο Κος Χ.Σαββίδης ευχαρίστησε το σωματείο Nireas Triathlon, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Πάφου για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας αυτός για πρώτη φορά στην Πάφο με τόσο μεγάλη επιτυχία.

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page