top of page
Αναζήτηση

Υποτροφίες σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσω Δήμου Πάφου

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Είναι αλήθεια πως η «γνώση» στις μέρες μας, είτε προπτυχιακή είτε μεταπτυχιακή, είτε, είτε, είτε… στοιχίζει! Όπως αλήθεια είναι πως και η ζωή γενικότερα στοιχίζει… και φυσικά πως δεν έχουμε όλοι την οικονομική δυνατότητα προκειμένου να εξασφαλίσουμε στον εαυτό μας όλα όσα φανταζόμαστε για μια ονειρεμένη φοιτητική ζωή.

Σε μια εποχή όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα και ο φόβος για το αύριο, είναι πολύ σημαντικό να διασώσουμε τα όνειρα των νέων ανθρώπων...Αρκετά ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου θέλωντας να μην στερήσουν το στοιχειώδες αγαθό της μόρφωσης, παραχώρησαν στον Δήμο Πάφου αριθμό υποτροφιών.

Για την εξυπηρέτηση των πιο αξιόλογων φοιτητών/σπουδαστών, οι οποίοι έχουν σημειώσει άριστες επιδόσεις αρκετά από τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τις Κύπρου απέστειλαν επιστολές στο Δήμο Πάφου προσφέροντας αριθμό υποτροφιών σε άτομα τα οποία θα πρέπει να προταθούν από το Δήμο (δημότες Δήμου Πάφου).

Συγκεκριμένα: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, δύο μερικές υποτροφίες 50% και τρείς μερικές υποτροφίες 30%, Πανεπιστήμιο Frederick μία υποτροφία 100% και τρείς υποτροφίες 50%, Uclan Cyprus, τρείς μερικές υποτροφίες 50% και CDA College, παραχώρηση μίας υποτροφίας. Επίσης να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Πάφου θα παραχωρήσει και φέτος 3 υποτροφίες σε φοιτητές αθλητές (4500 ευρώ η κάθε μια) για σπουδαστές του Πανεπιστημίου Νέαπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσιακό κ. Α. Χριστοδουλίδου (Δήμου Πάφου / τηλ 26822854) μέχρι 10 Αυγούστου για να ενημερωθούν για τα ειδικά κριτήρια που θέτουν τα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Αφού καταρτιστεί ο κατάλογος των ενδιαφερόμενων, θα παρουσιαστεί στην Επιτροπή Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πάφου και μετέπειτα στην ολομέλεια για τελική έγκριση.

Χ.Σαββίδης

Πρόεδρος Επιτροπής

Αθλητισμού και Νεολαίας

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page