top of page
Αναζήτηση

Πολυκέντρο Νεολαίας Πάφου

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Μετά από έξι και πλέον χρόνια λειτουργίας, το Πολυκέντρο Νεολαίας Πάφου έχει μετατραπεί στο «σπίτι» του κάθε νέου για υγιή ενασχόληση και ανάπτυξη ικανοτήτων σε θέματα υπολογιστών, μουσικής, χορού, άλλων δραστηριοτήτων, αλλά και κοινωνικής σύνδεσης με άλλους νέους.

Αυτό τονίζει ο πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας του Δήμου Πάφου, Χρύσανθος Σαββίδης, ο οποίος επισημαίνει επίσης ότι ο συγκεκριμένος χώρος δημιουργήθηκε από την πεποίθηση της δημοτικής αρχής ότι η νέοι μας πρέπει να αναδειχθούν σε ουσιαστική δύναμη στη γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του επιπέδου ζωής τους.

« Η σιγουριά της άποψης αυτής πηγάζει απο την μαζική συμμετοχή τόσο πολλών νέων στα προγράμματα του Πολυκέντρου, αλλά και στην φανταστική δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι που εργοδοτούνται εκεί», τονίζει. « Χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεγάλης επιτυχίας του Πολυκέντρου ήταν ότι διάφορα προγράμματα του επεκτάθηκαν και τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα απο το καλοκαίρι του 2010 να τρέχουν δύο καλοκαιρινά προγράμματα».

Ο Χρύσανθος Σαββίδης επεσήμανε ότι το Πολυκέντρο Νεολαίας Πάφου εμπλουτίζει και τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου Πάφου με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων του σε διάφορες εκδηλώσεις.

πηγή : PafosNet

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page