top of page
Αναζήτηση

Συνάντηση Σαββίδη με τις πρυτανικές αρχές του University of Leicester

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Τη Δευτέρα 21/9 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Σαββίδη με τις πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου του Leicester στη Μ. Βρετανία. Αντάλλαξαν απόψεις για το απολυτήριο και επιβεβαιώθηκε το πόσο δυνατό χαρτί θεωρείται για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. Τονίστηκε από μέρους του πανεπιστημίου ότι οι απόφοιτοι με καλό βαθμό είναι πολύ καλοί φοιτητές και αυτό το επιβεβαιώνουν τα ίδια τα αποτελέσματά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, το πανεπιστήμιο αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνά η Κύπρος λόγω της οικονομικής κρίσης, θα διατηρήσει μειωμένα τα δίδακτρα για έναν ακόμη χρόνο στις εξ αποστάσεως σπουδές. Παράλληλα, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει από κοντά τα πλεονεκτήματα των εξ αποστάσεως σπουδών, που συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των φοιτητών, θα διοργανώσει το Μάρτιο του 2016 ημερίδα σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδη.

Τέλος, ο κ. Σαββίδης, αφού ευχαρίστησε τις πρυτανικές αρχές, υποσχέθηκε ότι η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Κέντρου με το πανεπιστήμιο του Leicester, που ξεκίνησε από το 1997, θα συνεχιστεί και σήμερα και μάλιστα θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή προς το μέλλον.

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page