top of page
Αναζήτηση

Εκπαιδευτική Έκθεση βρετανικών πανεπιστημίων σε Λεμεσό και Πάφο

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, το εκπαιδευτικό κέντρο Σαββίδης, προχωρά και φέτος στην οργάνωση Εκπαιδευτικής Έκθεσης Ανώτατων Ιδρυμάτων με τη συμμετοχή κορυφαίων πανεπιστημίων από την Μεγάλη Βρετανία.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί :

α) στη Λεμεσό την Τετάρτη 11/11 από τις 4:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. στο Curium Palace Hotel.

β) Στην Πάφο το Σάββατο 14/11 από τις 4:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης.

Πέρυσι, περισσότεροι από 700 γονείς και μαθητές πέρασαν από την Έκθεση για να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, γεγονός που μας ώθησε φέτος στο να την εμπλουτίσουμε ακόμα πιο πολύ.

Στη φετινή έκθεση θα συμμετέχουν κορυφαία Πανεπιστήμια, ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα κριτήρια εισδοχής στα ιδρύματα αυτά, τις προοπτικές για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, τις δυνατές μεθόδους δανειοδότησης σπουδών, τις ευκαιρίες υποτροφιών και τέλος τις δυνατότητες επιλογής για θέματα διαμονής.

Καλώ, λοιπόν, όλους τους νέους να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και να επισκεφθούν την Εκπαιδευτική Έκθεση ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν με περισσότερη γνώση ένα καλύτερο μέλλον.

Γραφείο Τύπου

Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 22517191, 26220533, 25733002, 99333333

10 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page