top of page
Αναζήτηση

Εκδήλωση μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων


Το Σάββατο 14/11/2015 και ώρα 8:30μ.μ., μπροστά στο Δημοτικό Μέγαρο, η Τροχαία και ο Δήμος Πάφου πραγματοποίησαν ανοιχτή εκδήλωση μνήμης των θυμάτων των τροχαίων δυστυχημάτων. Με αναμμένα κεριά σχηματίστηκε ο αριθμός 87 που συμβόλιζε τα θύματα από τροχαία της τελευταίας δεκαετίας στην Πάφο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων, που έχει αναγνωριστεί επίσημα από τον Ο.Η.Ε. να είναι κάθε χρόνο η 15η Νοεμβρίου.

Θερμές ευχαριστίες στην Τροχαία Πάφου και ιδιαίτερα στους κυρίους Ζήνωνα Ψαθίτη, υπεύθυνο τροχαίας Πάφου και Γιώργο Ναθαναήλ για την άριστη συνεργασία τους με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στις αρχές Δεκεμβρίου με τη βοήθεια του Λοχία κ. Γιώργου Ναθαναήλ θα γίνουν κι άλλες ενημερωτικές διαλέξεις στα Λύκεια με απώτερο σκοπό την ενημέρωση των νέων για να περιοριστούν και να εξαλειφθούν οι τροχαίες συγκρούσεις.

Χρύσανθος Σαββίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page