top of page
Αναζήτηση

Απουσία δημόσιων υποδομών στην Πάφο


Η τουριστική βιομηχανία αποτελεί την κύρια πηγή εισοδημάτων για την επαρχία μας και αυτό λόγω της φυσικής της ομορφιάς αλλά και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Δυστυχώς, όμως, η αδράνεια και η αδιαφορία του κράτους για να αποκτήσει η Πάφος δημόσιες υποδομές, που θα είχε ως αποτέλεσμα την αλματώδη ανάπτυξη του τουρισμού, μας εμποδίζουν στο να κάνουμε το μεγάλο βήμα.

Η Πάφος είναι η μόνη πόλη που υστερεί στις θαλάσσιες, χερσαίες και εναέριες μεταφορές. Συγκεκριμένα, δεν έχουμε ούτε λιμάνι, ούτε μαρίνα, ούτε καν ένα αγκυροβόλιο. Επίσης, δεν έχουμε οδικό δίκτυο για να πάμε στο αεροδρόμιο, ενώ παράλληλα, μία προς μία οι εταιρείες εγκαταλείπουν τον αερολιμένα μας.

Η μόνη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας είναι από την εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης Πάφου, αλλά, ως γνωστόν, ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη.

Κύριοι, ξυπνήστε και αρχίστε δουλειά! Με την αδιαφορία σας, τίθεται σε κίνδυνο η κύρια πηγή εισοδημάτων της πόλης μας. Φτάνει, κουραστήκαμε από λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις, θέλουμε έργα.

12/2/2019

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page