top of page
Αναζήτηση

Αστρονομικά ποσά για το δρομολόγιο Κύπρος - Αθήνα


Οι πολιτικές του κράτους αλλά και των αεροπορικών εταιρειών στον τομέα των αεροπορικών πτήσεων έχουν οδηγήσει τα πράγματα σε τραγικά επίπεδα για τον απλό Κύπριο πολίτη. Συγκεκριμένα, το κόστος των δρομολογίων Κύπρου-Αθήνας έχει εκτοξευθεί στα ύψη σε σημείο που ισούται με το κόστος ενός εισητηρίου με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Είναι αδιανόητο, το εισητήριο με προορισμό την Αθήνα να κοστίζει μέχρι και 400 ευρώ το άτομο. Η κατασταση ξεφεύγει ακόμη περισσότερο για έναν επιβάτη από την Πάφο, ο οποίος, αν και έχει αεροδρόμιο στην επαρχία του, λόγω της έλλειψης δρομολογίων, αναγκάζεται να κάνει ένα ταξίδι ίσης χρονικής διάρκειας με αυτό της πτήσης, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, για να αναχωρήσει για Αθήνα. Με λίγα λόγια, το ταξίδι με προορισμό την Αθήνα στοιχίζει σήμερα 400 ευρώ και επιπλέον άλλα 100 ευρώ, κόστος που αφορά τη μετάβαση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, σύνολο 500 ευρώ.

Καλούμε άμεσα τον αρμόδιο Υπουργό να δώσει λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα, αλλά και τους τοπικούς φορείς όπως το θέσουν ως βασική προτεραιότητα.


02/01/2019

0 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page