top of page
Αναζήτηση

Δήλωση Χρύσανθου Η Σαββίδη Προέδρου επιτροπής Παιδείας Δημοκρατικού Κόμματος


Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την ψήφιση από την Βουλή των Κανονισμών που κατέθεσε το Υπουργείο Παιδείας, υιοθετώντας την πρόταση του Δημοκρατικού Κόμματος για την συνολική αξιολόγηση του μαθητή.


Ως ΔΗΚΟ αναλάβαμε να υλοποιήσουμε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια και μέσα σε πνεύμα συνεννόησης και αλληλοεκτίμησης, καταφέραμε να ετοιμάσουμε μια ολοκληρωμένη, πιστεύουμε, πρόταση.


Η νέα μορφή αξιολόγησης των μαθητών για σκοπούς προαγωγής θα τεθεί σε ισχύ από την σχολική χρονιά 2019-2020 και θα εφαρμοστεί μόνο για την Α΄ Λυκείου: Νοείται ότι για την Β’ Λυκείου η νέα μορφή αξιολόγησης των μαθητών θα τεθεί σε ισχύ από την σχολική χρονιά 2020-2021 και για την Γ΄ Λυκείου θα τεθεί σε ισχύ από την σχολική χρονιά 2021-2022. Για όλους εμάς στο Δημοκρατικό Κόμμα τα θέματα Παιδείας είναι ύψιστης προτεραιότητας και βασική μας έννοια είναι να δούμε τους μαθητές μας να προοδεύουν. Το κόμμα για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστεί στα εκπαιδευτικά δρώμενα του τόπου με κατάθεση προτάσεων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της επιτροπής Παιδείας του Δημοκρατικού Κόμματος και ιδιαίτερα στους βουλευτές της επιτροπής Πανίκο Λεωνίδου και Παύλο Μυλωνά για την σκληρή δουλειά. Το Δημοκρατικό Κόμμα πάντα μπροστά και στα θέματα Παιδείας !!


2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page