top of page
Αναζήτηση

Εκδήλωση για την Σωστή επιλογή Ομάδας Μαθημάτων Προσανατολισμού


Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία (αθρόα συμμετοχή) η εκδήλωση που διοργάνωσαν το εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης και ο σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου και Tεχνικής σχολής Πόλεως Χρυσοχούς στις (8/12/19) με θέμα «Σωστή επιλογή Ομάδας Μαθημάτων Προσανατολισμού».

Ο Κος Χρύσανθος Η. Σαββίδης (διευθυντής του εκπαιδευτικού κέντρου) εξέφρασε την ικανοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης και ανάφερε ότι η προσοχή μας σαν γονείς και εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι στραμμένη στήν σωστή εκπαιδευτική καθοδήγηση των παιδιών/μαθητών μας την κατάλληλη χρονική στιγμή έτσι ώστε να τους καθοδηγήσουμε σε επαγγέλματα που θα τους δίνεται η ευκαιρία να αποκατασταθούν επαγγελματικά, να ικανοποιουν τις δικές του φιλοδοξίες, αλλά και από την άλλη να ικανοποιούν ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας.

Τέλος ο εκτελεστικός διευθυντής του κέντρου μας Κος. Σαββίδης ευχαριστά τον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κο. Γιώτη Παπαχριστοφή για την παραχώρηση του Πολιτιστικού Κέντρου για πραγματοποιήση της εκδήλωσης αλλά και τον σύνδεσμο Γονέων του Λυκείου και Τεχνικής Σχολής Πόλεως Χρυσοχούς για την άψογη συνεργασία πραγματοποιήσης αυτής της ωραίας εκδήλωσης.

Γραφείο Τύπου

Εκπαιδευτικού Κέντρου Σαββίδης

Γραφείο Τύπου

Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page