top of page
Αναζήτηση

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για το δρόμο της Γιόλου


Κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας, αλλά και κατοίκων της Κοινότητας Γιόλου, αποκόψαμε νωρίς σήμερα το πρωί το δρόμο Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς στο ύψος του δρόμου, που έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, λίγο έξω από την Κοινοτήτα, για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι κάτοικοι της Κοινότητας Γιόλου αλλά και των γύρω περιοχών δεν είναι δεύτερης κατηγορίας.

Ο δρόμος έχει καταστεί ανησυχητικά επικίνδυνος και αποδεικνύεται περίτρανα, ότι η απόφαση να μην ολοκληρωθεί το έργο του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς με τέσσερις λωρίδες είναι απολύτως λανθασμένη. Είναι πασιφανές, ότι τέτοιου είδους προβλήματα θα συνεχίσουν να υφίστανται και στο μέλλον.

Στη συνέχεια παρακαθίσαμε σε σύσκεψη στο Κοινοτικό Συμβούλιο του χωριού, στην οποία παρευρέθηκαν ο Κοινοτάρχης της Γιόλου, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ, κύριος Ηλίας Μυριάνθους, η Αστυνομία, ο διευθυντής των Δημόσιων έργων, καθώς και μηχανικοί των Δημόσιων Έργων και αποφασίσαμε όπως γίνει μια προσωρινή εκτροπή στο σημείο της καθίζησης για την ομαλή διέλευση των οχημάτων.


7/01/2020

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page