top of page
Αναζήτηση

Επίσκεψη στην Εσπερινή Σχολή Πάφου

Έγινε ενημέρωση: 16 Φεβ 2021


Επισκέφθηκα χθες την Εσπερινή Σχολή Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Πάφου, όπου είχα την ευκαιρία, να δω ιδίοις όμμασι το εξαιρετικό έργο που επιτελείται με τη συνδρομή της επικεφαλής, κυρίας Δέσποινας Πέτρου Ευσταθίου, και όλου του διδακτικού προσωπικού.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαπίστωσα ότι η Εσπερινή Σχολή Πάφου όχι μόνο προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία στα άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει τη Μέση Εκπαίδευση, αλλά και τα κατευθύνει προς την πνευματική ολοκλήρωση και την επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις της συνεχώς αναπτυσσόμενης κοινωνίας.

Τέλος, να αναφέρω ότι πέραν των 200 μαθητών παρακολουθούν βραδινά μαθήματα ηλεκτρολογίας ,μηχανικής αυτοκινήτων, συγκολλητών κλπ., όπου τους δίνεται η ευκαιρία να αναβαθμίσουν την επαγγελματική τους κατάρτιση. Βέβαια, ο αριθμός των μαθητών θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερος, αν υπήρχε ορθότερη διαφώτιση του κοινού.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα, θα δράσουμε για τη σωστή ενημέρωση του κοινού και την προώθηση των προγραμμάτων.


30/10/2019

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page