top of page
Αναζήτηση

Η αναγκαιότητα δημιουργίας Τεχνικής σχολής

Έγινε ενημέρωση: 15 Φεβ 2021


Η αναγκαιότητα δημιουργίας καινούργιας Τεχνικής σχολής είναι αίτημα που δυστυχώς μετατίθεται απο τον ένα χρόνο στον άλλο. Η λύση στο να μοιράσουμε το Λύκειο Χαραλάμπους Έμπας στην μέση (είμαστε η μόνη επαρχία που δεχόμαστε να μοιράζουν σχολεία) και να μεταφέρουμε κάποια τμήματα της Τεχνικής Σχολής Πάφου δεν είναι λύση αλλά μπαλώματα.

Το τραγικό είναι ότι από την μιά το κράτος θέλει να αναπτύξει την τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση αλλά απο την άλλη δεν επενδύει σε υποδομές. Η Πάφος των εξαιρετικών αποτελεσμάτων στερείται ίσων ευκαιριών σε θέματα παιδείας. Πολλά παιδιά αναγκάζονται να φοιτήσουν σε Λύκεια γιατί δεν υπάρχουν θέσεις στην Τεχνική σχολή Πάφου.

‘Οταν στην μόρφωση που αποτελεί την καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει ένα κράτος στην νεολαία τού αλλά και στην ίδια την κοινωνία συμπεριφερόμστε έτσι τι άλλο να σχολιάσουμε. Η Πάφος δυστυχώς είναι και σε αυτόν τον τομέα ο φτωχός συγγενής.


15/2/2021

7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page