top of page
Αναζήτηση

Η διάλυση των νοσοκομείων της επαρχίας Πάφου


Η διάλυση των νοσοκομείων της επαρχίας Πάφου (Πάφου και Π.Χρυσοχούς) είναι το αποτέλεσμα των αποφάσεων να μην είμαστε αυτόνομοι αλλά ένα παράρτημα της Λεμεσού.

Η πανδημία του Covid 19 έδειξε την γύμνια μας νοσηλευτικά γιατί ακόμη και για τα απλά θα πρέπει να πάρουμε άδεια από την διοίκηση Λεμεσού.

Κύριοι βουλευτές της επαρχίας πέστε το mea culpa ότι έχετε κάνει μέγα σφάλμα που παραχωρήσατε την αυτονομία μας στην Λεμεσό και καταθέστε πρόταση νόμου ζητώντας το νοσοκομείο Πάφου να γίνει αυτόνομο όπως των άλλων επαρχιών.

Το να γράφετε ένα θέμα στην βουλή για τα μάτια του κόσμου και μετά να ξεχνιέται στα συρτάρια της βουλής αυτό δεν είναι αποτελεσματική άσκηση πολιτικής αλλά λαικισμός.

Να καλέσω έστω και τώρα τούς αρμόδιους να πάρουν εκείνα τα μέτρα για την βελτίωση της λειτουργικότητας των νοσοκομείων της επαρχίας μας.

Είναι πραγματικά τραγικό μια ολόκληρη επαρχία να μην έχει ένα νοσοκομείο σωστά επανδρωμένο και να βρίσκονται οι κάτοικοι σε καθημερινό κίνδυνο.

Μήπως τελικά θέλετε να το οδηγήσετε σε ιδιωτικοποίηση ?

Ξυπνάτε εμείς οι παφίτες δεν είμαστε πολίτες Β κατηγορίας !!


(6/1/21)

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page