top of page
Αναζήτηση

Η Πάφος δεν είναι επαρχία Β κατηγορίας


Σύμφωνα με στοιχεία που έχω συγκεντρώσει μέσα απο έρευνα ο ένας στους τέσσερις εργαζόμενους στην επαρχία Πάφου λαμβάνει μισθό κάτω των 1.000 ευρώ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους.

Η ανεργία απο την άλλη έχει πάρει την άνω βόλτα με τους νέους να υποφέρουν περισσότερο από όλους και τα δεδομένα να χειροτερεύουν λόγω της πανδημίας. Αποτέλεσμα του συνδιασμού ανεργίας και χαμηλών μισθών είναι πολλοί συμπολίτες μας να υποφέρουν και να βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής.

Εάν δεν θέλουμε να ξαναδούμε κοινωνικά παντοπωλεία θα πρέπει άμεσα να παρθούν αποφάσεις.

Η Πάφος θα πρέπει να θεωρηθεί άμεσα τουριστικά πληγείσα και όπως πήραν μέτρα για τοπικό lockdown να πάρουν και τοπικά μέτρα στήριξης της οικονομίας της.

Δεν πρέπει να βάζουν την επαρχία Πάφου στο ίδιο μετερίζι με άλλες γιατί είναι η μόνη επαρχία χωρίς υποδομές ανάπτυξης όπως λιμάνι, αγκυροβόλιο, μαρίνα, δημόσιες πανεπιστημιακές σχολές κ.α.

Η Πάφος δεν είναι επαρχία Β κατηγορίας γι’ αυτό χθές πρέπει να ανακοινωθούν μέτρα στήριξης.


(18/11/20)

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page