top of page
Αναζήτηση

Η σωστή επιλογή ομάδας προσανατολισμού


Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στην αίθουσα της ΣΕΚ Πάφου, η εκδήλωση της ραδιοφωνικής εκπομπής «Εκπαίδευση Τώρα» του Ράδιο Πάφος. Η ανοικτή για το κοινό εκδήλωση με θέμα «Η σωστή επιλογή ομάδας προσανατολισμού» στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.


Ο παρουσιαστής της εκπομπής και εκπαιδευτικός, κύριος Χρύσανθος Σαββίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη προσέλευση, τον παλμό, την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε με τους καλεσμένους στο πάνελ και για τα ερωτήματα που τέθηκαν από το ακροατήριο. Τέτοιες εκδηλώσεις, δήλωσε, βοηθούν τους μαθητές, να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, σε μία πολύ τρυφερή ηλικία για το μέλλον τους και είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε δίπλα τους.


Καταληκτικά, εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στο Διευθυντή του Ράδιο Πάφος Παγκύπρια, κύριο Φώτη Νικολαίδη, για την αγαστή συνεργασία, αλλά και στο Διευθυντή της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, κύριο Λούη Κυπριανού, στους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανώσεων, στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Γονέων Πάφου, για τη συμμετοχή τους.Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τη ΣΕΚ Πάφου και τους φούρνους Παπαντωνίου.

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page