top of page
Αναζήτηση

Ισοπεδωτικά τα νέα μέτρα για αναχαίτιση της πανδημίας

Έγινε ενημέρωση: 19 Φεβ 2021


Θα ήθελα να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή μου σχετικά με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα ο Υπουργός Υγείας και τα οποία αφορούν την αναχαίτιση της πανδημίας του ιού Covid-19. Πιστεύω ακράδαντα, ότι τα μέτρα αυτά είναι άκρως ισοπεδωτικά και άδικα για την επαρχία της Πάφου, η οποία μαστίζεται για δεύτερη φορά, παρόλο που η επιδημιολογική της εικόνα είναι καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες επαρχίες.

Τον περασμένο μήνα, όταν παρατηρήθηκε αυξημένος αριθμός κρουσμάτων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, επιβλήθηκε τοπικό Lockdown, ενώ την ίδια στιγμή στις υπόλοιπες επαρχίες υπήρχε κανονική λειτουργία σε όλους τους τομείς. Γιατί, λοιπόν, τώρα που η επιδημιολογική εικόνα της πόλης μας είναι εμφανώς καλύτερη, εξακολουθεί, να αντιμετωπίζεται ως ο αποδιοπομπαίος τράγος; Γιατί τα μέτρα δεν εφαρμόζονται με δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο; Πόσα πλήγματα μπορούν να αντέξουν οι επιχειρήσεις της πόλης μας, η οποία τείνει να μετατραπεί σε πόλη φάντασμα, αφού οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη; Πώς θα ενθαρρύνουμε τους τελειόφοιτους μαθητές μας, οι οποίοι βλέπουν τους κόπους χρόνων να γκρεμίζονται εν νυχτί; Αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά βασανίζουν εμάς τους Παφίτες, οι οποίοι νιώθουμε αποκομμένοι από αυτή την κοινωνία.

Καλώ, λοιπόν, όλους τους αρμόδιους φορείς, όπως επανεξετάσουν τις αποφάσεις που αφορούν την Πάφο, αναζητώντας καλύτερες λύσεις, και διασφαλίζοντας παράλληλα το καλό της δημόσιας υγείας.


9/12/2020

0 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page