top of page
Αναζήτηση

Κέντρο Ενημέρωσης Σπουδών του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου στην Πάφο


Πραγματοποιήθηκε πρίν λίγες μέρες (23/01/19) ανοικτή μέρα του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Πάφο (στο Almyra Hotel) και η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Σ’ αυτή, συμμετείχαν εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του Πανεπιστημίου και η προσέλευση του κοινού ήταν αθρόα. Την επισκέφθηκαν τόσο μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και τους δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κλάδους σπουδών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, τα κριτήρια εισδοχής, για θέματα διαμονής, ευκαιρίες εργοδότησης στο προσεχές μέλλον καθώς και δυνατότητες υποτροφιών.

Η ανοικτή μέρα του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν αποτελεί απλά ένα εκπαιδευτικό γεγονός, αλλά αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Πάφο, γιατί δίνει την ευκαιρία στην νεολαία της Πόλης μας να ενημερωθεί για τις ευκαιρίες που προσφέρονται για Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση στην Κύπρο.

Ο σύμβουλος σπουδών, Κος Χρύσανθος Σαββίδης δήλωσε ότι λόγω του ότι ή Παιδεία, μέσα στο πλαίσιο του σύγχρονου κόσμου, χαρακτηρίζεται από ταχύτατους ρυθμούς, καθίσταται αδήριτη η ανάγκη για συνέχιση και ενδυνάμωση τέτοιων εκδηλώσεων ώστε να παρέχεται η ευκαιρία στους νέους για έγκαιρη και συνεχή ενημέρωση ιδιαίτερα τώρα που το επαγγελματικό περιβάλλον αλλάζει με καλπάζοντες ρυθμούς και οι ανάγκες για εξειδικευμένες γνώσεις είναι εκ των ων ουκ άνευ.

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page