top of page
Αναζήτηση

Ο δρόμος της Γιόλου στα συρτάρια...


Το οδικό δίκτυο της ορεινής Πάφου εξακολουθεί να βρίσκεται κατεστραμμένο και ασυντήρητο επί χρόνια με τους αρμόδιους φορείς να μη δίνουν λύσεις και τους κατοίκους της υπαίθρου να ταλαιπωρούνται. Συγκεκριμένα, ο δρόμος προς τη Δρούσεια, ο δρόμος προς τη Νατά, προς το Στατό και προς τη Γιόλου χρήζουν άμεσης επισκευής. Η κατασκευή σύγχρονων υποδομών στο οδικό δίκτυο της ορεινής Πάφου είναι επιτακτική ανάγκη.

Ωστόσο, θα ήθελα να εστιάσω την προσοχή μου στο δρόμο της Γιόλου, ο οποίος κατέρρευσε εδώ και ένα χρόνο, και, άν ο φίλος Ανδρέας Στεφάνου δεν παραχωρούσε το τεμάχιό του για προσωρινή δημιουργία παρακαμπτήριου θα ήταν ακόμη κλειστός. Τουρίστες από όλες τις επαρχίες της Κύπρου, που πέρασαν φέτος από το συγκεκριμένο σημείο, είδαν την κατάντια των δρόμων της επαρχίας μας. Και το ερώτημα που μας βασανίζει είναι πώς είναι δυνατόν οι αρμόδιοι να μην τα βλέπουν.

Πέραν αυτού, μετά λύπης μου διαπίστωσα, ότι δεν εκτιμήθηκε ούτε η καλή πρόθεση του κυρίου Στεφάνου, αφού δεν αποζημιώθηκε για την καταστροφή που υπέστηκε το περβόλι του.

Κύριε Υπουργέ, βουλευτές της επαρχίας μας, επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας και προχωρήστε στην άμεση επιδιόρθωση του δρόμου. Σεβαστείτε τον κόσμο που ταλαιπωρείται χρόνια τώρα. Η ανοχή μας έφθασε στο τέρμα και την αντίδραση μας θα την βρείτε σύντομα μπροστά σας!


7/10/2020

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page