top of page
Αναζήτηση

"ΟΧΙ" στη δημιουργία νησίδας επιμένει το Δημοκρατικό κόμμα


Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Λεωφόρου Ελλάδος (ΣΕΛΕ) με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, κύριο Νικόλα Παπαδόπουλο, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λευκωσία.


Ο κύριος Παπαδόπουλος, αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής εν σχέσει με το ιστορικό αλλά και τις απόψεις των λοιπών εμπλεκομένων, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι το Δημοκρατικό Κόμμα δεν πρόκειται ν’αποδεχθεί την πραγματοποίηση του έργου με νησίδα. Δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί ως κράτος επιμένουμε να κατασκευάζουμε νησίδες σ’ολόκληρη την Κύπρο, όταν ακόμη και η περίφημη Oxford street δεν έχει νησίδα.


Το Δημοκρατικό Κόμμα, συνέχισε, δεν πρόκειται ν’αποδεχθεί την ξισταύρωση του κονδυλίου στη Βουλή για πραγματοποίηση του έργου με νησίδα, ενώ παράλληλα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κόμματος στον Δήμο Πάφου δεν πρόκειται ν’αλλάξουν στάση, εαν κι εφόσον εξακολουθούν να επιμένουν για την κατασκευή νησίδας. Επίσης, τόνισε, ότι υπάρχουν τρανά παραδείγματα, όπου πραγματοποιήθηκε ανάπλαση με κατασκευή νησίδας και επήλθε οικονομικός μαρασμός.


Τέλος, ο κύριος Χρύσανθος Σαββίδης ευχαρίστησε εκ μέρους της ΣΕΛΕ τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος για τη στήριξή του και ανέφερε ότι η ένσταση για κατασκευή νησίδας δεν αφορά μόνο την εμπορικότητα αλλά και την ασφάλεια των δημοτών, μιας και η παρουσία νησίδας θα αποτελεί τροχοπέδη στην απρόσκοπτη διέλευση ασθενοφόρων αλλά και πυροσβεστικών οχημάτων σε περίπτωση ατυχήματος.





Γραφείο τύπου ΣΕΛΕ


3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page