top of page
Αναζήτηση

Σεμινάριο επιλογής σπουδών


Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο επιλογής σπουδών (Σάββατο 30/3/19) που οργάνωσε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σαββίδης στην Αθήνα (εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου Αριστεύειν Ζαφειρόπουλος) με αθρόα συμμετοχή γονιών και παιδίων.

Πέραν απο την καθοδήγηση που έτυχαν οι γονείς/μαθητές για την σωστή επιλογή σπουδών (πολύ σημαντικό οι μαθητές να επιλέγουν συνδιασμούς μαθημάτων, οι οποίοι θα είναι σχετικοί με τον μελλοντικό κλάδο σπουδών τους), σημαντική ήταν και η παρουσία του University of Reading.

Ο Κος Χρύσανθος Η. Σαββίδης (διευθυντής του εκπαιδευτικού κέντρου) εξέφρασε την ικανοποίηση για την επιτυχία του σεμιναρίου και ανάφερε ότι η προσοχή μας σαν γονείς και εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι στραμμένη στήν σωστή εκπαιδευτική καθοδήγηση των παιδιών/μαθητών μας την κατάλληλη χρονική στιγμή έτσι ώστε να τους καθοδηγήσουμε σε επαγγέλματα που θα τους δίνεται η ευκαιρία να αποκατασταθούν επαγγελματικά, να ικανοποιουν τις δικές του φιλοδοξίες, αλλά και από την άλλη να ικανοποιούν ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας.

Γραφείο Τύπου

Εκπαιδευτικού Κέντρου Σαββίδης



6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page