top of page
Αναζήτηση

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού


Το Δημοκρατικό Κόμμα με επικεφαλής τον πρόεδρο Νικόλα Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο της επιτροπής παιδείας του κόμματος, κύριο Χρύσανθο Σαββίδη συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, κύριο Κώστα Χαμπιαούρη και το νέο Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας, κύριο Μάριο Παναγίδη.

Παρόλο, που επρόκειτο για συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, με σκοπό τη γνωριμία του νέου Γενικού Διευθυντή, ανταλλάχτηκαν απόψεις για διάφορα θέματα που άπτονται της παιδείας. Μάλιστα, ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε ότι αμέριστη μνεία του κόμματος είναι η βελτίωση της ποιότητας του δημοσίου σχολείου.

Τέλος, ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του ΔΗΚΟ, κύριος Σαββίδης, επανέφερε στη συζήτηση το θέμα του ΑΞΙΚ και της μεταφοράς του στην Πάφο. Ο Υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι το θέμα αυτό θα εξεταστεί από το Γενάρη, όταν το ΑΞΙΚ θα βρίσκεται πλέον υπό τη σκέπη του Υπουργείου Παιδείας. Υπάρχει πρόθεση να αναπτυχθούν καινούργιοι κλάδοι και νέα πτυχία, τα οποία κατά κύριο λόγο θα παραμείνουν κάτω από τη λογική της τριετούς φοίτησης.

Επιτροπή Παιδείας ΔΗΚΟ

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page