top of page
Αναζήτηση

Χάλια μαύρα οι δρόμοι στην επαρχία


Η κατάσταση των δρόμων στήν επαρχία είναι, πραγματικά, απελπιστική. Ο δρόμος λίγο έξω απο την Γιόλου έχει υποχωρήσει εδώ και μήνες και ακόμη τίποτα δεν έκαναν για να τον φτιάξουν. Κάναμε ολόκληρο αγώνα τότε να παραμείνει ο δρόμος ανοικτός πείθοντας τον φίλο τον Ανδρέα Στεφάνου να παραχωρήσει προσωρινά το τεμάχιο του για να γίνει λοξοδρόμηση. Μας υποσχέθηκαν ότι σε 3 μήνες θα το έφτιαχναν και μέχρι σήμερα η κατάσταση παραμένει στάσιμη. Θα έρθει ο χειμώνας και δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα. Να υπενθυμίσω γιατί κάποι το ξέχασαν ότι η λύση που δώσαμε ήταν προσωρινή.Ο δρόμος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και το βράδυ ιδιαίτερα επικίνδυνος πραγματική σκοτώστρα.

Επίσης ο δρόμος Αγίας Βαρβάρας πρóς Νατά λίγο πρίν την στρoφή για Νατά η κατάσταση με την οδοποιία είναι χειρότερη από ποτέ. Ο δρόμος έχει υποχωρήσει εδώ και μήνες και ακόμη τίποτα. Ο δρόμος πρίν την κοινότητα Γαλαταριάς επίσης έχει υποχωρήσει σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα εάν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός να βρεθείς στους γκρεμούς.

Να καλέσω τον υπουργό εσωτερικών, τα δημόσια έργα όπως προχωρήσουν στην άμεση αποκατάσταση των δρόμων για να μην θρηνήσουμε θύματα.

Απλώς, νομίζω πως κάποια προβλήματα της επαρχίας μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα. Αρκεί οι εμπλεκόμενοι που ενδιαφέρονται για την ποιότητα ζωής στην Πάφο να να πιέζουν τις διαδικασίες ώστε να τα επιλύουν.

Χρύσανθος η Σαββίδης

Μέλος εκτελεστικού γραφείου ΔΗΚΟ

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page