top of page
Αναζήτηση

Θέσεις εργασίας για τους νέους της Πόλης μας !


Οι σημερινοί νέοι της Πάφου έχουν πολλά προβλήματα. Η επαγγελματική αποκατάσταση τους, η αναζήτηση τρόπων επαφής μεταξύ τους ιδιαίτερα τώρα με την πανδημία, η συμβολή τους στη διαμόρφωση της νέας κοινωνίας, την οποία επιθυμούν να είναι καλύτερη, πιο ευαίσθητη, δημιουργική και αξιοκρατική, είναι μερικά από τα προβλήματα των σημερινών νέων.

Ως κοινωνία έχουμε υποχρέωση να προχωρήσουμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της Πάφου μας. Να ζητήσουμε απο το κράτος θέσεις εργασίας για τους νέους της Πάφου αφού δεν μας έδωσαν τόσα χρόνια τα έργα ανάπτυξης που μας αναλογούσαν με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν θέσεις εργασίας. Να καταλάβουν ότι η Πάφος χάνει κάθε μέρα τους νέους της. Νέοι που αποτελούν τη χρυσή ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας.

Είναι η ώρα να δώσουμε στους νέους μας τη δυνατότητα και την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να καθορίσουν με πίστη και ιστορική συνείδηση τις εξελίξεις και τη ποιότητα ζωής που επιθυμούν για το παρόν και το μέλλον τους. Είναι η ώρα οι νέοι μας να εκφράσουν και να ικανοποιήσουν τις νεανικές τους ανησυχίες, να υλοποιήσουν τα οράματά τους και να φωτίσουν τα όποια αδιέξοδά τους μέσα από το πρίσμα των φρέσκων ιδεών και τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων. Έαν όμως δεν έχουν εργασία δεν θα το καταφέρουν ποτέ.

Θέλουμε οι νέοι μας να μη ζουν με ψευδαισθήσεις, με αόριστες επιδιώξεις και τοποθετήσεις, αλλά να προτάξουν τη δύναμή τους, να προτάξουν την ορμή τους δημιουργικά.

Αν αναλογιστεί κανείς την φυγή τόσων νέων ανθρώπων στο εξωτερικό αλλά και σε άλλες επαρχίες είναι σαν ψαλίδισμα των προσδοκιών αυτού του τόπου, είναι λες και ακρωτηριάζουμε το μέλλον της Πάφου μας γιατί κάθε νέος άνθρωπος που χάνεται, χάνεται μαζί και μια ελπίδα αυτού του τόπου...

Χρύσανθος Η.Σαββίδης

Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου ΔΗΚΟ

Υποψήφιος Βουλευτής


08/03/2021

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page