top of page
Αναζήτηση

Pafos Sprint Triathlon 2015

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 26/4/2015 το Pafos Sprint Triathlon 2015 στην επαρχία μας.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση αυτή σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ο καιρός ήταν καλός και έτσι επέτρεψε σε ντόπιους και σε τουρίστες να παρευρεθούν και να απολαύσουν το γεγονός. Η διοργάνωση ήταν από τις επιτυχέστερες αθλητικές διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων όχι μόνο λόγω του μεγέθους των συμμετοχών (πέραν των 190 αθλητών σε ατομικό/ομαδικό επίπεδο ) αλλά και του παλμού που υπήρχε στην όλη εκδήλωση.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πάφου ανάφερε ότι η εκδήλωση με την μαζικότητα την οποία είχε, στέλλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ότι ως Πάφος ζητούμε και απαιτούμε από το κράτος σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε οι νέοι μας να έχουν την επιλογή για υγιή ενασχόληση και να κρατιούνται μακριά απο την σύγχρονη Λερναία Ύδρα των ναρκωτικών αλλά και να αντιληφθούν ότι η χρήση μηχανοκίνητων και δίκυκλων οχημάτων σε αυτή την νεαρή ηλικία εγκυμονεί κινδύνους και δυσάρεστες καταστάσεις.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ επεσίμανε ότι αγώνας ήταν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Πάφο αλλά και για την ευρύτερη περιοχή και είχε στόχο να αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης για αθλητικό τουρισμό. Είναι άθλημα που η Πάφος έχει την φυσική υποδομή για να πραγματοποιεί και να καθιερώση ως αθλητικό γεγονός αλλά και από την άλλη να αναδείξει την πόλη μας ως Αθλητικό καταφύγιο προετοιμασίας πολλών ευρωπαικών συλλόγων και αθλητών.

Τέλος ο Κος Χ.Σαββίδης ευχαριστά τους συνάδερφους της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πάφου την αρμόδια υπηρεσιακό Δήμου Πάφου, την Τροχαία Πάφου, τoν ΝΟΠ, το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, τους Πρόσκοπους, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Περιφέρειας Πάφου και την Ιδιωτική Εταιρεία Bikin Cyprus για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν για να πραγματοποιήθει ο αγώνας αυτός για τρίτη φορά στην Πάφο με τόσο μεγάλη επιτυχία.

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page