top of page
Αναζήτηση

Δελτίο Τύπου για ΜΙΕΕΚ

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


O Πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πάφου Κος Χ.Σαββίδης υπενθυμίζει ότι από τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015, άρχισε η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα Μεταλυκειακών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μ.Ι.Ε.Ε.Κ.). Η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού www.moec.gov.cy.

Οι αιτήσεις εισδοχής θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι και τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ενώ η προσκόμιση του φακέλου με τα απαραίτητα έγγραφα θα γίνεται στις Τεχνικές Σχολές μέχρι τις 13:30 της ίδιας ημέρας.

Ο Δήμος Πάφου αναφέρει ο Κος Χ. Σαββίδης θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας για ανάπτυξη τις τριτοβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης στην Πάφο μέσα από τα ΜΙΕΕΚ εδώ και 3 χρόνια στηρίζει την προσπάθεια αυτή με βράβευση των 10 πρώτων σε επίδοση φοιτητών του με 400 ευρώ έκαστος.

Ο επικεφαλής της Δ.Ο του ΔΗΚΟ καταλήγει ότι τα ΜΙΕΕΚ προσφέρουν ευκαιρίες στους πολίτες της Κύπρου και ιδιαίτερα στους νέους της Πάφου για απόκτηση, βελτίωση ή αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων και δεξιοτήτων, έτσι ώστε να καταστούν ικανότεροι για απασχόληση και συμμετοχή στην αγορά εργασίας.

Γραφείο Τύπου

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page