top of page
Αναζήτηση

Πρώτη διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Πάφου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Πάφου με θέμα, «Η Γένεση και Εξέλιξη της Διεθνιστικής Ισλαμικής Τρομοκρατίας. Από την Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Κράτος / Ομιλητής ήταν: Ο Χρήστος Ιακώβου, Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών », την Παρασκευή 8/01/2016 το βράδυ στην Αίθουσα του Α΄ Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου του Γ΄.

Ο στόχος της δημιουργίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Πάφου είναι τρισδιάστατος από τη μια να εμπλουτιστεί το πολιτιστικό προϊόν της πόλης, να δίνεται η δυνατότητα στο κοινό της Πάφου να συμμετέχει ενεργά σε θέματα επικαιρότητας αλλά και από την άλλη να καλλιεργηθεί μεγαλύτερη κουλτούρα πολιτισμού έχοντας μποστά μας και το μεγάλο στοίχημα της πολιστικής πρωτεύουσας της ευρώπης Πάφος 2017.

Πρόκειται να διοργανωθούν σειρά εκλαϊκευμένων διαλέξεων, οι οποίες θα είναι ανοικτές για το κοινό και θα προσφέρουν την ευκαιρία στο ευρύτερο σύνολο να ενημερωθεί για διάφορα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Οι συγκεκριμένες διαλέξεις θα πραγματοποιούνται από άτομα Πανεπιστημίων καθώς επίσης και ειδικών από επιστημονικά ινστιτούτα και οργανισμούς.

Κλείνοντας αυτό το μικρό άθρο θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της επιτροπής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Πάφου, Ανδρέα Ιωσήφ, Ανδρέα Χριστοδούλου, Άντρη Χριστοδουλίδου για τη σκληρή τους δουλειά προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το πανεπιστήμιο αυτό, τον Κο. Χρίστο Ιακώβου που αποδέχθηκε από την πρώτη στιγμή να είναι ομιλητής – εισηγητής, το Ράδιο Κόσμος που θα είναι ο μόνιμος χορηγός επικοινωνίας, τον Κο. Γιώργο Σιαξατέ για τον εξαιρετικό συντονισμό της διάλεξης και τέλος όλους όσους συμμετείχαν στην διάλεξη.

Χρύσανθος Σαββίδης

Πρόεδρος Επιτροπής Ελεύθερου Πανεπιστημίου Πάφου

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page