top of page
Αναζήτηση

Αίτημα για επέκταση του θεσμού των Μ.Ι.Ε.Ε.Κ. και στην πόλη Χρυσοχούς.

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Την περασμένη Παρασκευή (15/1/16), ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του ΔΗ.ΚΟ. κ. Χρύσανθος Σαββίδης, στο περιθώριο της επίσκεψης του Υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Καδή στην Πάφο, είχε συνάντηση με τον Διευθυντή Τεχνικής Εκπαίδευσης Κ. Ηλία Μαρκάτζη.

Ο κ. Σαββίδης αφού εκθείασε το έργο που γίνεται στα Μ.Ι.Ε.Ε.Κ. Πάφου από όλους τους εκπαιδευτικούς και σπουδαστές ζήτησε απο το Διευθυντή Τεχνικής Εκπαίδευσης όπως επεκταθεί ο θεσμός των Μ.Ι.Ε.Ε.Κ. και στο διαμέρισμα της Πόλεως Χρυσοχούς και συγκεκριμένα με τον κλάδο Βιολογικών Κηπευτικών Καλλιεργειών. Ο κ. Μαρκάτζης βρήκε την πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα και υποσχέθηκε να τη μελετήσει.

Ο κ. Χρύσανθος Σαββίδης δήλωσε με το πέρας της συνάντησης ότι μέσα από τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στα Μ.Ι.Ε.Ε.Κ., οι νέοι μας αποκτούν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να υποστηρίξουν επαγγελματικούς χώρους που σχετίζονται άμεσα με τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς εργασίας και ιδιαίτερα με την Πάφο.

Τέλος, επεσήμανε ότι η επέκταση του θεσμού και στην Πόλη Χρυσοχούς θα βοηθήσει πάρα πολύ την τοπική κοινωνία πολυδιάστατα.

13 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page