top of page
Αναζήτηση

Είπαμε για νέο γυμνάσιο, όχι για κλείσιμο λυκείου

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2020


Η Επιτροπή Μελετών Παιδείας του ΔΗΚΟ κατά την πρόσφατη συνάντηση της με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, ζήτησε από τον Κώστα Καδή τη δημιουργία καινούριων σχολικών μονάδων στην Πάφο και συγκεκριμένα την ίδρυση νέου Γυμνασίου στο κέντρο της πόλης και νέας τεχνικής σχολής.

Αυτό αναφέρει σε δήλωση του στο PafosNet ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρύσανθος Σαββίδης, διευκρινίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δε έγινε συζήτηση για κλείσιμο του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα.

« Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τις αρχές του κόμματος», αναφέρει ο κ. Σαββίδης. « Το ΔΗΚΟ δεν δέχεται και δεν υποστηρίζει ποτέ ενέργειες που αφορούν σε κλείσιμο οποιουδήποτε σχολείου. Αντιθέτως ο στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την εκπαιδευτική διαδικασία με το άνοιγμα νέων σχολικών μονάδων. Η μόρφωση και η νεολαία ανέκαθεν ήταν προτεραιότητά μας».

Πηγή : Pafosnet

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page