top of page
Αναζήτηση

Απο πού πας στην Πόλη Χρυσοχούς;


Όταν κάναμε την εκδήλωση διαμαρτυρίας την Καθαρά Δευτέρα στην Τσάδα για τον δρόμο Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς κάτι ξέραμε. Η ρήση κάντο τώρα που το σίδερο είναι βραστό, γιατί μετά δεν ξέρεις τι γίνεται, τελικά επαληθεύτηκε.

Χθες η αναθεωρητική αρχή προσφορών έκανε που αυτό προβλέπαμε, δηλαδή ότι θα αποδεχόταν την προσφυγή του δεύτερου προσφοριοδότη, και επί της ουσίας θα έστελνε την πραγματοποίηση του δρόμου στις ελληνικές καλένδες.

Ζητούσαμε από την αρχή όπως η κυβέρνηση προχωρήσει ΠΑΡΑΥΤΑ στην κατακύρωση της προσφοράς για την κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς! Τα οφέλη και η ανάπτυξη που θα προέκυπταν από την κατασκευή του δρόμου, τόσο για τις κοινότητες της υπαίθρου όσο και ευρύτερα για όλους τους πολίτες, θα ήταν πολύ περισσότερα από το όποιο πέναλτι θα πλήρωνε τώρα η κυβέρνηση, που η αναθεωρητική αρχή δικαίωσε την εταιρεία που έκανε την προσφυγή.

Βλέπετε, τώρα, ήρθαν όλα βολικά σε όλους αυτούς που θέλουν την Πάφο να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Εκείνο που ξενίζει, είναι ότι κάποιοι παράγοντες, και κατά κύριο λόγο βουλευτές της επαρχίας μας, με βαρύγδουπες δηλώσεις πριν λίγους μήνες μας έλεγαν ότι ο δρόμος θέλουν δεν θέλουν θα γίνει. Έκαναν και συσκέψεις για να βγάλουν και ανακοινώσεις για ότι όλα κυλούν ομαλά και δρόμος θα γίνει.

Μα δεν έβλεπαν που οδηγούνταν τα πράγματα;

Μα δεν είχαν πληροφόρηση ;

Μα δεν είχαν διορατικότητα;

Πού χάθηκαν τώρα να μας δώσουν μία εξήγηση;

Τέρμα η κοροϊδία για τους πολίτες της Πάφου! Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Είμαστε πολίτες που απαιτούμε αυτά που δικαιούμαστε! Η Πάφος δεν μπορεί να μένει στην αδράνεια και στο περιθώριο, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να την βλέπουν να αναπτύσσεται και να προοδεύει.

Ήρθε η ώρα για δυναμική αντίδραση. Όλοι εμείς οι απλοί πολίτες της Πάφου ενώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε τα δικαιώματά μας.


11/11/2020

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page