top of page
Αναζήτηση

Επίσκεψη στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών


Τις τελευταίες μέρες έχω επισκεφθεί δύο φορές το ΤΟΜ (Τμήμα Οδικών Μεταφορών) της Πάφου και μία φορά της Λεμεσού, για να σχηματίσω μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει σε αυτή τη δημόσια υπηρεσία.

Μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι η κατάσταση στην Πάφο είναι χαοτική. Οι ελάχιστοι σε αριθμό υπάλληλοι δίνουν κάθε ικμάδα των δυνατοτήτων τους για να εξυπηρετήσουν το κοινό. Η εικόνα τραγική: Δεκάδες άνθρωποι να περιμένουν στη σειρά και μία γραμματειακή λειτουργός να δίνει μάχη, για να τους εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χαρακτηριστικά μου ανέφεραν ότι υπάρχουν μέρες, όπου ο κόσμος πηγαίνει το ένα πρωί και περιμένει μέχρι το επόμενο πρωί, για να εξυπηρετηθεί.Πέραν αυτού, δύο εξεταστές αποσπούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την Πάφο στη Λεμεσό με αποτέλεσμα, να δημιουργείται κενό στις ημερομηνίες εξέτασης στην Πάφο.

Ωστόσο, στη Λεμεσό τα πράγματα κυλούν ομαλά, καθώς δεν υπάρχουν ουρές ούτε στις γραμματειακές λειτουργούς , αλλά ούτε και στους ελέγχους των οχημάτων. Βέβαια και εκεί, όπως και στην Πάφο, υπάρχει πλήρης εγκατάλειψη των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Θα πρέπει άμεσα το αρμόδιο υπουργείο να δώσει λύσεις και να παύσουν να θεωρούν την Πάφο ως το φτωχό συγγενή.


11/11/2019

14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page