top of page
Αναζήτηση

Προφύλαξη της δημόσιας υγείας


Η ασφάλεια κα η υγεία θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας σε περιόδους πανδημίας ως συντεταγμένη κοινωνία. Εισηγούμαι όπως όλοι οι Δήμοι της επαρχίας μας να πραγματοποιούν σε τακτά χρονικά διαστήματα σε προληπτική απολύμανση όλων των δημόσιων χώρων. Εξειδικευμένα συνεργεία των Δήμων μας καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας του Covid19, πραγματοποιούν απολυμάνσεις ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον κορωνοϊό και για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας σε: δημόσιες τουαλέτες, στάσεις λεωφορείων, δημόσιες πλατείες, σκυβαλλαποθήκες, κάδους απορριμμάτων και συμπιεστές σκυβάλων, διαβάσεις πεζών, παγκάκια δημοσίων χώρων, χώρους επίχωσης και άλλους χώρους διακίνησης κοινού.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να περιορίσουμε την εξάπλωση της πανδημίας και θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βελτιωθούν τα υγειονομικά δεδομένα το συντομότερο δυνατόν.

Συλλογικά και με υπευθυνότητα θα τα καταφέρουμε.

(2/11/20)

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Θέλουν Πόλεμο για το ΑΞΙΚ θα τον έχουν !

Η Κύπρος, ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση- επιτακτική ανάγκη της σύγχρονης εποχής για πανεπιστημιακή μόρφωση και εξειδικευμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση, έχει κάνει σημαντικά βήματα με την ίδρυ

bottom of page